Akaassa rokataan syksyllä

Rocking Flamesin tanssijat Eevi Lumme (takana vasemmalla), Sofia Saarinen, Justiina Sand, Fiia Toivonen ja Emmi Nieminen (edessä) kilpailivat viime keväänä Helsingin GP-kilpailuissa. Kuva: Joonas Ahonen.

Toijalan Voimistelu ja Liikunta sekä valkeakoskelainen Rocking Flames käynnistivät viime keskiviikkona lasten rock ’n’ roll -tanssitoiminnan Toijalassa. Harrastushanke kulkee nimellä Rock Team Akaa ja sen tavoitteena on harrastusmahdollisuuksien parantaminen Akaassa.

–ToVoLilla on tarjota lajille loistavat tilat ja Rocking Flames puolestaan sai kiinnitettyä Toijalaan erinomaisen valmentajan, Iina Salosen, joka voitti viime keväänä muun muassa rock ’n’ roll duojen Suomen mestaruuden, hankkeen koordinaattori Niklas Hagel kertoo.

Rock ’n’ roll on vauhdikas tanssi- ja urheilulaji, jossa yhdistyvät tanssillisuus, akrobatia ja esiintyminen. Akaassa on tarjolla ryhmä yli 9-vuotiaille keskiviikkoisin. Ryhmään voi liittyä pitkin syksyä ja ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Kerttu Jurvanenen ja Lasse Virtanen Rocking Flamesista osallistuivat viime keväänä Helsingin GP-kilpailuihin. Kuva: Joonas Ahonen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>