Nälkäpäivä-keräys Toijalassa, Viialassa ja Kylmäkoskella

Akaassa järjestetään Nälkäpäivä-keräystä kaikissa taajamissa, kaikkien kolmen osaston toimesta 14.–16. syyskuuta.

Kylmäkoskella vapaaehtoiset päivystävät keräyslippaiden kanssa Tokmannin edustalla torstai-illasta lauantai-iltapäivään ja lisäksi lipaskeräys järjestetään taajaman kouluilla. Infolaput keräyksestä jaetaan oppilaiden mukana koteihin jo hyvissä ajoin.

Viialassa osaston vapaaehtoiset päivystävät niin ikään keräyslippaiden kanssa paikallisen S-marketin edustalla kaikkina kolmena keräyspäivänä.

Toijalassa vapaaehtoiset löytyvät paikallisen S-marketin ja K-supermarketin auloista kaikkina kolmena keräyspäivänä. Lauantaina katukuvassa liikkuu yhteistyöapuna myös Toijalan eräveikkojen partiolaisia keräyslippaiden kanssa. Lisäksi keräys toteutetaan taajaman kouluissa sekä joillakin työpaikoilla.

Lipaskeräyksen lisäksi Toijalassa on osaston toimitila Syke avoinna perjantaina klo 10 alkaen ja lauantaina klo 10-13. Perjantaina myynnissä on Nälkäpäivän leipää ja lauantaina leivän lisäksi myynnissä on myös perinteistä hernekeittoa, jonka voi nauttia paikan päällä tai ostaa mukaan omaan astiaan.

Nälkäpäivä-keräyksellä kerätään rahaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>