Majataloillat jatkuvat Viialan kirkolla

Majataloillassa esiintyy muun muassa Kotiinpalaajat-duo.

Syksyn ensimmäistä entisten nuorten Majataloiltaa vietetään Viialan kirkolla sunnuntaina 19.9. kello 17.  Majataloillan teemana ovat Jumalan aikataulut. Puhujavieraaksi saapuu Pälkäneen kirkkoherra, kirkolliskokousedustaja Jari Kemppainen. Kemppainen on tullut tunnetuksi luovana ja leppoisana kirkollisen itsetunnon kehittäjänä sekä sielunhoidollisena ja maanläheisenä kirkkoherrana.

Majataloillan musiikkivieraana on Kotiinpalaajat-duo. Samuli Luomaranta on Nokialla asuva muusikko ja nuorisotyöntekijä, jonka luotsaama Saraste -yhtye nousi muutama vuosi sitten Suomi-gospelin kärkikaartiin. Puolitoista vuotta sitten uransa päättäneen yhtyeen jälkeen lauluja syntyi yhä, ja Samuli perusti Kotiinpalaajat -bändin. Viialan kirkolla hän esiintyy yhtyeen basistin Lauri Halmeen kanssa duona. Samuli Luomarannan lauluissa ajetaan potkukelkalla järven yli, matkustetaan vesitornille tai Suomenlinnaan. Kaikessa on mukana kaikkivaltiaan Jumalan armollinen rakkaus pientä ihmistä kohtaan.

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband ja illassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro. Lapsille on pyhäkoulu ja yli 10 vuotialle oma Backstage -klubi. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on edelleen vapaa pääsy.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>