Eemeli Huikolle 17. sija frisbeegolfin SM-kisoissa

Eemeli Huiko sijoittui kokonaiskilpailun 17. sijalle luokassa MJ-18 Olun amatöörien ja juniorien SM-kisoissa. Kuva: Suomen Frisbeegolfliitto.

Valkeakosken Disc Golfia edustava Eemeli Huiko osallistui frisbeegolfin junioreiden ja amatöörien SM-kisoihin viime viikonloppuna Oulussa. Akaasta kotoisin oleva Eemeli pääsi kisoihin hyvän kisamenestyksen siivittämänä. Kesän aikana ovat voitot tulleet MA3-luokassa Pirkkalan AM-mestaruuskisoista sekä Valkeakoski Openista. Oma SP-Openissa irtosi kakkossija.

Oulussa SM-mitaleista kisattiin Pikkaralan ja Köykkyrin radoilla. Ensimmäinen kierros meni Eemeliltä hieman alakanttiin tuulisissa oloissa, mutta toisella ja kolmannella kierroksella pelaaminen sujui jo mallikkaasti. Tuloksena oli kokonaiskilpailun 17. sija luokassa MJ-18. Osallistumisoikeus kisoihin oli vain amatööristatuksen omaavilla heittäjillä, joihin tässä kuussa 17-vuotta täyttävä Eemelikin kuuluu.