Akaan kirkossa jaossa kirkkoämpäreitä

Akaan kirkko, kirkkoämpäri

Akaan kirkossa jaetaan 3. syyskuuta kirkkoämpäreitä. Kuva: Jaana Viitakangas-Klemola.

Sunnuntaina 3. syyskuuta kello 10 alkavan messun jälkeen jaetaan Akaan kirkon messuun osallistuneille 200-vuotisjuhlavuoden kirkkoämpäreitä. Kirkon kesäajan kestänyt ulkomaalaus on valmis ja jaettavien ämpärien väri on kirkon sävyinen.

– Tämä on sitten huumoria. Emme ajattele, että ihmiset saadaan pysyvästi kirkkoon ämpäreitä jakamalla. Tämä on hauska, hyödyllinen ja puhutteleva muistoesine kirkossakävijöillemme. Vain tuhannelle ensimmäiselle, kertoo Akaan seurakunnan kirkkoherra Ali Kulhia

Jos kirkkoämpäreitä jää yli, niitä jaetaan myös seurakuntaan liittyville tervetuliaislahjaksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>