Sivistysjohtaja esittää siirtokoulujen hankkimista

Akaan sivistysjohtaja Tero Kuusisto esittää tänään kokoontuvalle sivistyslautakunnalle siirtokoulujen hankkimista Viialaan ja Kylmäkoskelle.

Kylmäkosken osalta Kuusisto esittää, että sivistyslautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että kaupunki aloittaa mahdollisimman pian valmistelutyön siirtokoulun hankkimiseksi tarjouspyynnön julkaisemista varten ja että tarvittava siirtokoulu täyttää aikataululliset, oppilasmäärälliset ja rakennusmääräykselliset tarpeet. Koulu olisi sadalle oppilaalle.

Viialan osalta esityksen sisältö on sama, mutta kyseessä olisi 500 oppilaan siirtokoulu.

Yksi kommentti

  1. Timo Vepsäläinen

    Kirkonkylän koulun pihaan tulee ilmeisesti ”melkein niinku oikea koulu-”-siirtokoulu, kaupungin taseeseen ja oletettavasti noin viideksitoista vuodeksi, tulee olemaan kylälle oikea myyntivaltti.

    Saas nährä moniko perhe on valmis palauttamaan lapsensa Urjalasta takaisin Kylmäkoskelle. Urjalassa on ihan oikea koulu ja joka luokka-asteella ihan oma opettajansa, oppilashuollollakin lienee resurssia, se resurssi kun on sidoksissa oppilasmäärään.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>