Akaan on vastattava Viitasaari-asiassa hallinto-oikeudelle 15.9. mennessä

Akaan kaupungille on saapunut kaupunginjohtajan irtisanomisasiassa kaksi Hämeenlinnan hallinto-oikeuden vastinepyyntöä. Asiassa on siis tehty kaksi valitusta – toisen Aki Viitasaari itse ja toisen Aarre Nord. Kaupungin lausunnot tulee palauttaa hallinto-oikeudelle viimeistään 15.9.2017 mennessä.

Aki Viitasaari valitti irtisanomisestaan hallinto-oikeuteen, jossa odotetaan nyt Akaan vastinetta.

Lisäksi Viitasaari on jättänyt Akaan kaupungille 7.7.2017 päivätyn maksuvaatimuksen. Vaatimuksessaan Viitasaari vaatii, että Akaan kaupunki maksaa hänelle johtajasopimuksessa mainituin tavoin12 kuukauden palkkaa vastaavan määrän, yhteensä 103.056,30 euroa viivästyskorkoineen.

Vs. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa sinivuori esittää 21.8. kokoontuvalle Akaan kaupunginhallitukselle, että se päättää ostaa kaupunginjohtajan irtisanomisasiassa tarvittavaa lainopillista palvelua asianajaja, varatuomari Timo Jarmakselta.

– Tilapäinen valiokunta on kaupunginjohtajan irtisanomisprosessiin liittyen käyttänyt avustajanaan asianajaja, varatuomari Timo Jarmasta. Olisi perusteltua ja varsin tarkoituksenmukaista, että yllä kuvatussa lausunto- ja palkkavaatimusasiassa ostettaisiin lainopillista palvelua juuri asianajaja Jarmakselta, koska hän on jo aiemmin perehtynyt asiaan, Sinivuori kirjoittaa kaupunginhallituksen esityslistassa.

Sinivuori kertoo keskustelleensa asiasta Jarmaksen kanssa, ja Jarmas on ilmoittanut halunsa yhteistyöhön. Jarmaksen tuntiveloitus on 280 euroa + arvonlisävero.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>