Akaan Harrastetapahtumassa voi löytää uuden harrastuksen

Toijalan Tae Kwon Do on yksi Akaan Harrastetapahtumaan osallistuvista yhdistyksistä. Seuralla on päivän aikana myös kaksi näytöstä. Kuvassa Arto Niskanen suorittaa ylätorjunnan.

Paikallisia harrastusmahdollisuuksia esitellään lauantaina 19.8. kello 11–15 järjestettävässä Akaan Harrastetapahtumassa. Tapahtuman pääpaikkana on Toijalan Monitoimihalli, mutta toimintaa on myös lähiympäristössä sekä Toijalan urheilukentällä.

Vapaa-ajantarjontaa on esittelemässä parikymmentä seuraa tai tahoa.

– Paikalla on laajalti liikuntaa, kulttuuria ja kädentaitoja eli kattava tarjonta paikallista yhdistystoimintaa. Tapahtumaan kannattaa tulla varsinkin, jos etsii uutta harrastusta itselle tai lapselle tai jos haluaa tutustua paikkakunnan toimintaan ja paikkakuntalaisiin, kertoo tapahtumaa koordinoivan Toijalan Voimistelu ja Liikunnan ToVoLi ry:n puheenjohtaja Anu Kallionpää.

Seurojen näytöksiä nähdään Monitoimihallilla ja Veteraanipuistossa. Monitoimihallilla tilaa on myös pienille lentopallo- ja salibandypeleille.

– Esityksiä on puolen tunnin välein ja lento- ja salibandya pitkin päivää. Kävijä voi tulla mihin tahansa päivän ajankohtana, aina tarjolla on jotain, johon voi osallistua tai jota voi seurata sivusta, Kallionpää toteaa.

Kallionpään mukaan Akaan Harrastetapahtuma on osoitus myös paikallisten seurojen yhteistyöstä.

– Ajatuksena on ollut näin Suomi 100 -juhlavuonna näyttää, että akaalaiset seurat pystyvät saamaan tällaisen tapahtuman pystyyn – ei kyräillä omissa nurkissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?