Nukketeatteri Sananjalka vierailee Akaassa

Merja Luukonen ja Mikko Piiroinen tuovat ensi viikon tiistaina Nukketeatteri Sananjalan näytöksen yleisölle maksuttomasti Viialan kirkkoon. He ovat käsikirjoittaneet, luoneet nuket ja lavastuksen sekä esittävät nukeilla näytöksen.

Akaassa esitetään laadukasta nukketeatteria tiistaina 22.8. Viialan kirkossa. Nukketeatteri Sananjalka esiintyy ensin päivällä perhe- ja päiväkerholaisille, näytökset ovat kello 9.45 ja kello 14. Illansuussa kello 17.30 kaikilla on mahdollisuus nähdä hieno esitys, jos pureudutaan kirkon juhlavuoden teemaan sekä lapsille ja aikuisille sopivalla tavalla. Kaikki näytökset ovat maksuttomia yleisölle.

Näytelmässä tuodaan esille Lutherin ajatuksia toisten kunnioittamisesta, armosta sekä Raamatun lukemisesta ja kuulemisesta omalla kielellä. Martti Lutherin lisäksi esitys sisältää raamatunkertomukset Kuka on suurin tai Armoton palvelija. Näytösten kesto kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia.

Nukketeatterin näytöksessä seikkailevat myös kaksi lasta.

Nukketeatteri Sananjalka on kiertävä kristillinen nukketeatteri, joka tarjoaa nukkenäytelmiä ja Tarinataikurin esityksiä. Tunneteemaiset esitykset on suunnattu lapsille ja varhaisnuorille, mutta ne puhuttelevat kaiken ikäisiä.

Päivällä on mahdollisuus nauttia piknikistä Viialan kirkkopuistossa. Omat eväät voi ottaa mukaan tai ostaa lähetyksen hyväksi pienellä rahalla suolaista ja makeaa purtavaa puffetista. Iltanäytöksen yhteydessä piknikpuffetti aukeaa kello 16.45.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?