TamU/2 kävi ryöstöretkellä

Tämän kauden ensimmäisen ottelunsa Topan paidassa pelannut Jussi Nyström putsaa palloa joukkueensa maalin edustalta. Vastustaja Tampere Unitedin kakkosjoukkue katkaisi Topan kuuden tappiottoman ottelun putken. Kuva: Jenny Ahlman.

Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkueen kuuden peräkkäisen ottelun tappioton putki päättyi lauantaina 5. elokuuta kotikentällä. Tässä jalkapallon nelosdivisioonan pelissä ryöstöretken kävi tekemässä Tampere Unitedin kakkosjoukkue. Toijalan keskusurheilukentällä päädyttiin vieraiden niukkaan 0–1 (0–0) -voittoon.

Ottelun alkajaisiksi oli parikin palkitsemista. Topan edustusjoukkueen monivuotinen valmentaja, 50 vuotta heinäkuussa täyttänyt Antti Vallo palkittiin seuran viirillä. Edustusjoukkue puolestaan kukitti tuoreen isän, maalivahtinsa Jukka Saaren.

Topalta puuttui viitisen tärkeää pelaajaa kokoonpanosta. Mutta vastaavasti riveissä nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Kim Lingman sekä Jussi Nyström. Ottelun taso oli tällä kertaa välttävä. Avausjakso oli tapahtumaköyhä ja tasainen. Pelin jälkimmäinen puolisko ei sekään arvosanaa juurikaan nostanut. Tamperelaiset olivat hivenen niskan päällä etenkin vaarallisilla erikoistilanteillaan. Maali tulikin kulmapotkun jälkitilanteesta 87 minuutin peliajan jälkeen. Unitedin Ville Toivan veto muutti kotijoukkueen puolustajasta suuntaa, eikä maalivahti Jukka Saari voinut vedolle mitään.

Lauantai ei ollut Topan päivä, mutta jospa perjantai 11. elokuuta olisi. Topa vierailee naapurikaupungin Apian kentällä Valkeakosken Koskenpoikien vieraana. Peli alkaa kello 18.30.

Ottelun TP-49–TamU/2, varoitukset: TP-49: Mikko Alahäivälä, Kim Lingman, Ere Salmi. Palkitut: TP-49: Mikko Alahäivälä. TamU/2: Tuomas Hyrkkänen. Raadissa oli Antti Vallo, joka jakoi tähdet Topan parhaille: 3 Mikko Alahäivälä, 2 Jukka Saari, 1 Jyri Erkkilä.

TP-49:n kokoonpano: Jukka Saari, Ville Myllylä (60. Juuso Ahola), Jussi Nyström, Mikko Alahäivälä, Ere Salmi, Jyri Erkkilä, Jesse Järvi (C), Joonas Pietikäinen, Joonas Saariniemi, Alex Hård, Kim Lingman (67. Roope Saranen).

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>