Toijalan Vauhdin Sauli Saunamäki 4:s EM-kisoissa

Aikuisurheilun euroopanmestaruuksia ratkotaan parhaillaan Tanskan Aarhuisissa aina 6.8. asti. Kilpailut ovat alkaneet 27.7.

Viidentenä kilpailupäivänä M 60 -sarjassa heitettiin keihästä. Voiton vei tuttuun tapaan keihäsammattilainen Saksan Reinhold Paul heti avausheitollaan 52,94. Tiukan vastuksen antoi Suomen Karri Westerlund kauden ennätyksellään 49,97. Kolmen kierroksen jälkeen Suomen Karri ja Sauli Saunamäki olivat sijoilla 2 ja 3. Kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsivät kahdeksan parasta heittäjää. Kisan kolmossija ratkesi neljäntenä olleen Tanskan Laizer Laanyuni Sumunin eduksi tuloksella 45,73. Sauli ei flunssaisena pystynyt ohittamaan Laizeria, viime vuoden Pohjoismaiden mestaria, vaan taipui neljänneksi tuloksella 45,13.

Vauhdin Arto Kemppainen M 60 kuulassa sijoitus oli 15 tuloksella 11,34. Voiton vei Suomen Karri Westerlund tuloksella 15,58. Kakkonen Kreikan Mananis Vasijelos tuloksella 14,81. Rauno Möttönen Valkeakoskelta oli 13:s tuloksellaan 12,41.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>