Jokkiskuskit menestyivät Somerolla

Someron kaupungin 150-vuotisjuhlakilpailuksi nimetty JM-luokan autokilpailu ajettiin SoMuRan radalla Someron Urheiluautoilijoiden järjestämänä kuukausi sitten. Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden kuskit menestyivät kahdessa luokassa.

Etuveto- ja kardaaniautojen luokan voittoon ajoi valkeakoskelainen, etuvetoisella Kojootti racing Mazdalla ajava Marko Välimäki. Merkkiuskollinen Marko on jo vuosia kilpaillut vaihtelevalla menestyksellä tässä usein kardaanivetoisten autojen hallitsemassa luokassa. Luokan kakkoseksi ajoi Tipi racingin Datsunilla Säkylän  Petri Honkakangas ja kolmanneksi 28 kilpailijan luokassa Tammisaaren Markus Latva PRC Sierralla.

Myös seniorikuskien niin sanotun pappa-luokan voittoon ajoi VaToSUAlainen kuljettaja. Hämeenlinnalainen Mika Kukkumäki oli nopein tässä 15 kilpailijan luokassa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>