Akaalaiset oluet kisaavat Suomen parhaan tittelistä

Hopping Brewstersilla on kaksi olutta Suomen 40 parhaan joukossa. Kärjen järjestys julkistetaan keskiviikkona 2. elokuuta.

Akaalaisen Hopping Brewstersin kaksi olutta kilpailee maamme parhaan oluen tittelistä. Kylmäkoskelle perustetun ja sieltä Toijalaan Akaanporttiin muuttaneen panimon Black Tide Black IPA ja Thunderchief IPA valittiin Suomen Paras Olut -semifinaaliin yli 200 ilmoitetun oluen joukosta.

Semifinaaliin pääsi keskiviikkona 40 suomalaista erityppistä olutta. Mitalistit sekä Suomen Paras Olut on valittu torstaina, mutta tulokset julkaistaan vasta keskiviikkona 2.8.

Kilpailussa oli mukana oluita 38 panimolta.

Hopping Brewsters, Kimmo Kyllönen

Kimmo Kyllösen luotsaama Hopping Brewsters muutti kesällä 2016 uusiin tiloihin Akaanporttiin, kun vanhat tilat Kylmäkoskella kävivät ahtaiksi. Viime vuonna panimon Warthog IPA valittiin Suomen parhaaksi olueksi omassa sarjassaan. Nyt kaksi olutta kilpailee koko maan parhaan oluen tittelistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?