EU-ruokakasseja jaetaan perjantaina

Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahaston (FEAD:n) voimin jaetaan Akaassa tulevana perjantaina ruokakasseja. Jakopaikkoina ovat Kylmäkoskella Säästötalo kello 11, Viialassa Sampola kello 13 ja Toijalassa Kulttuuritalo Laaksola kello 16.

Järjestäjänä on Akaan yhteiskristillinen ruoka-aputiimi, joka jakaa Akaassa vähävaraisille vuosittain noin 5200 kiloa EU-ruokaa vapaaehtoistyönä. Tilaisuuksissa jaetaan informaatiota muun muassa paikallisten yhdistysten toiminnoista, vapaaehtoisesta velkaneuvonnasta ja elokuussa alkavasta päihteiden käyttäjien läheisten tukiryhmästä. Lisätietoja puhelimitse 040 2455 584.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>