Kaupunki myy yritystontin Viialasta

Akaan kaupunki päätti hyväksyä Taipaleen alueella lähellä Lempääläntietä olevasta yritystontista saamansa ostotarjouksen.

Akaan kaupunki myy Viialasta noin 4 600 neliön teollisuustontin Jani Levolle 5 000 eurolla. Tontille on tarkoitus rakentaa ensimmäisessä vaiheessa noin 500 neliömetrin teollisuushalli, joka jaettaisiin kolmeen lohkoon. Halliin on sijoittumassa kolme yritystä.

Osoitteessa Heinäsuonkuja 2 olevan tontin hintapyyntö on ollut 3 euroa neliöltä, mutta kaupunginhallitus päätti hyväksyä Levon ostotarjouksen, koska toteutuessaan hanke tukisi Taipaleen alueen profiilia yritysalueena ja vahvistaisi alueen kiinnostavuutta. Viime vuosien aikana alueelta ei ole myyty yritystontteja.

Kaupunginhallitus valtuutti samalla kaupunkikehitysjohtajan allekirjoittamaan rakentamisvelvoitteen sisältävän kauppakirjan kaupungin puolesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?