Päivölä tarjoaa jousikonsertteja

Viime vuonna Päivölän opiston Jousileirin konsertissa soitti tällainen porukka viulua, alttoviulua ja selloa. Etuvasemmalla orkesterin konserttimestarina leirin ideaoitsija Katri Nikkanen.

Päivölän opistoon on kokoontunut tällä viikolla eri puolilta Suomea 40 leiriläistä soittamaan jousisoittimia. Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut Päivölän jokavuotinen Jousileiri. Enemmistö soittajista on peruskouluikäisiä, mutta haarukka ulottuu yhdeksänvuotiaasta keski-ikäiseen saakka.

Opettajina leirillä toimivat Katri Nikkanen (Tampere Filharmonia ja Valkeakosken musiikkiopisto), Lara Lev (Juillard School, New York), Terhi Mali (Länsi- Helsingin musiikkiopisto), Heikki Pekkarinen (Lahden konservatorio) sekä Kimmo Kivivuori (Tampere Hilharmonia).

Päivölän Jousileirin nuoret jousisoittajat sekä opettajat konsertoivat yleisölle Päivölän opistossa. Keskiviikkona 28.6. ensimmäisenä vuorossa on opettajien konsertti kello 20, torstaina 29.6. esiintyvät oppilaat kello 18.30 ja 30.6 kello 17 on leirin päätöskonsertti. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Päivölän opisto sijaitsee Valkeakosken Tarttilassa osoitteessa Päivöläntie 52.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?