Rattijuopot liikkeellä Akaan teillä

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan päihtyneen oloinen mies oli ajanut autolla Toijalassa Kurisjärventiellä sijaitsevan ravintolan pihalle ennen iltakymmentä lauantaina 17.6. Tapahtumapaikalla autosta kuljettajan paikalta tavattiin paikkakuntalainen 46-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin 2,54 promillen lukemat. Mies kuljetettiin verikokeisiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisipartio havaitsi Sontulantien kevyenliikenteenväylällä Toijalan keskustasta poispäin ajavan henkilöauton lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ennen kello viittä. Auto pysäytettiin kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Parikymppinen urjalalaismies puhalsi 1,7 promillea, jonka perusteella hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lauantaina ja sunnuntaina kello 18­–06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 272 tehtävää Pirkanmaalla.

Poliisi sai torstaina 15.6. iltakymmenen jälkeen ilmoituksen päihtyneestä kuljettajasta Viialan keskustassa. Poliisin tavoittama akaalaismies puhalsi 1,73 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Keskiviikkona 14.6. Arvo Ylpön koulurakennuksessa Toijalassa oli käynyt nuoria, jotka olivat ottaneet mukaansa jauhesammuttimen ja tyhjentäneet sen pihalle. Lisäksi koulun pihalla oli vahingoitettu kaidetta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>