Piirainen ja Pulkkinen Pirkanmaan liiton maakuntavaltuustoon

Pirkanmaan kuntien edustajainkokous on valinnut maakuntavaltuuston maanantaina. Jokaisesta Pirkanmaan kunnasta valittiin vähintään yksi jäsen, ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. Yhteensä maakuntavaltuustossa on 61 jäsentä.

Akaan edustajiksi maakuntavaltuustoon valittiin vihreiden Heli Piirainen ja keskustan Mervi Pulkkinen. Piiraisen varajäseneksi valittiin Brita Salminen ja Pulkkisen varajäseneksi Jouni Vaittinen.

Maakuntavaltuuston paikkajako on seuraava: SDP 15, kokoomus 14, vihreät 9, keskusta 7, vasemmisto 6, perussuomalaiset 5, kristillisdemokraatit 3 ja Pirkanmaan sitoutumattomat 2.

Nyt valitun maakuntavaltuuston toimikausi on 2017–2018. Maakuntavaltuuston puheenjohtajat, maakuntahallituksen jäsenet ja tarkastuslautakunta valitaan ensimmäisessä maakuntavaltuuston kokouksessa maanantaina 26.6.

Yksi kommentti

  1. Taloustohtori

    Viime vuosina Urjala on kehittynyt todella paljon mutta valitettavasti huonompaan suuntaan .

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>