K-Market Maukkaan kauppias vaihtuu Viialassa

Niko Nylund aloittaa K-Market Maukkaan kauppiaana heinäkuun alussa. Kuva: Kesko.

Tamperelainen Niko Nylund aloittaa kauppiasuransa Viialassa K-Market Maukkaan uutena kauppiaana 1. heinäkuuta. Nylundille kauppa siirtyy Hanna ja Matti Mattelmäeltä.

24-vuotias Nylund on valmistunut tradenomiksi tänä keväänä. Hän on suorittanut viimeisen opiskeluvuotensa aikana myös K-ruokakauppiasvalmennuksen K-Supermarket Löytiksessä Nokialla, jossa hän työskenteli myös ennen valmennuksen aloitusta.

– Kauppiasurassa kiehtoo mahdollisuus tehdä kaupasta asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiva yhteisö. On myös hienoa saada henkilökunta, jonka kanssa saan jakaa hyvää fiilistä päivittäin kaupan arjessa. Kauppiaana on mahdollista nähdä oman työnsä kädenjälki ja kehittää toimintaa oman persoonan avulla, Niko Nylund toteaa.

K-Market Maukas työllistää kuudesta seitsemään henkilöä.

Niko Nylund on haaveillut ruokakauppiaan urasta 7-vuotiaasta lähtien, jolloin hän ilmoitti Keskon lasten pikkujouluissa rekrytointipäällikölle aikovansa isona kauppiaaksi.

Vapaa-aikanaan Niko Nylund nauttii luonnossa liikkumisesta koiransa kanssa. Hän on myös intohimoinen vapaa-ajan kalastaja sekä harrastaa moottoriurheilua kilpaillen jokamiesluokassa.

K-Market Maukasta vuodesta 2013 pitäneet Hanna ja Matti Mattelmäki siirtyvät K-Market-kauppiaiksi Tampereelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?