Uimarannan sauna on uusittu perusteellisesti

Toijalan uimarannan sauna on uusittu perusteellisesti. Enää puuttuvat lauteet, jotka saadaan asennettua paikoilleen todennäköisesti tämän viikon aikana.

Sataman uimarannan rakennuksessa on kaksi saunaa, joista toinen on ollut jo jonkin aikaa poissa käytöstä. Huonokuntoisen saunan perusteellinen remontointi aloitettiin keväällä ja se on tarkoitus avata ihmisten iloksi lähipäivinä.

– Siellä on nyt lauteiden asennus käynnissä, arvioi vt. kiinteistöpäällikkö Juha Jalonen viime viikolla.

Pesutiloista on purettu pois huonokuntoiset rakenteet. Lattiat on pinnoitettu epoksipinnoitteella, sauna on paneloitu ja pesuhuone laatoitettu. Myös hanat, kiuas ja huonokuntoiset ulko-ovet on vaihdettu uusiin.

Jalonen kertoo, että jos määrärahoja saadaan, voidaan myös toinenkin sauna uudistaa. Tuolloin saataisiin naisille ja miehille omat saunat. Tulevalla kaudella uimarannalla on siis käytössä edelleen vain yksi sauna.

Myös rakennuksen ulkopinta on tarkoitus maalata kesän aikana. Remontin kustannuksilla ole vaikutusta asiakasmaksuihin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>