Topan alavire jatkui Forssassa

Toijalan Pallo-49 ei päässyt montaa kertaa ahdistelemaan FJK:n maalivahtia Christoffer Enckelmania. Punaisissa paidoissa Mikko Alahäivälä (vas.) ja Tero Tromstedt jäivät ilman osumaa, kuten koko Topa.

Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkue hakee edelleen peliinsä oikeaa tuntumaa. Sitä ei löytynyt 1.6. vierailulla Forssassa, jossa Forssan Jalkapalloklubi löi akaalaiset selvästi 4–0 (1–0).

Voitto nosti FJK:n tämän nelosdivisioonan kärkeen, Topa on sijalla seitsemän. Torstain pelissä FJK määräsi tahdin käytännössä koko ajan. Avausmaalin 12 minuutin kohdalla puski Ivo Dankov. Topan tasoituspaikka tuli puolen tunnin kohdalla. Aleksi Pirttijoen hyvän puskun torjui hienosti kotijoukkueen maalivahti Christoffer Enckelman. Vain maalin tappioasema antoi vieraille pientä toivoa.

Kotijoukkue maalasi kuitenkin jo 53:nnella minuutilla. Janne Eerikäinen ohitti puskullaan Topan maalivahdin Toni Pöhön. Hyvässä vireessä ollut Dankov upotti vielä kaksi osumaa. Niin Topan valmennusjohdolle kuin pelaajistolle jäi lisää mietittävää.

Maanantaina 5.6. Toijalan Keskusurheilukentälle saapuu sarjan kakkonen Tervakosken Pato. Peli alkaa kello 19. FJK:n pelien videokuvaaja Leevi Murtolahti jakoi tähdet Topan parhaille: 3 Toni Pöhö, 2 Jirka Järvi, 1 Mikko Tromstedt.

17-vuotiaan Juuso Aholan otteet miellyttivät valmennusjohtoa, vaikka joukkue kokikin tappion Forssassa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>