Tuomas Kallioinen palaa Leijona Futsaliin

Tuomas Kallioinen palaa Leijona Futsaliin, jossa hän pelasi kauden 2014-2015. Kuva: Tuukka Nyström.

Futsalmaalivahti Tuomas Kallioinen, 34, palaa Ilveksestä kotikaupunkinsa joukkueeseen Leijona Futsalin. Viiden SM-kullan ja 28 maaottelun mies alkaa oman pelaamisensa lisäksi hoitaa myös maalivahtivalmentajan roolia. Kallioinen pelasi edellisen kerran akaalaisjoukkueessa kauden 2014–15.

Leijona Futsalin johtaja Tero Kivistö on tyytyväinen saadessaan tutun miehen takaisin omaan leiriin.

– ”Tuoppi” tuo meille aimo annoksen kokemusta ja voitontahtoa. Lisäksi on erittäin hienoa, että saamme samalla maalivahtivalmentajan. Seura haluaa kehittyä jatkuvasti, ja tämä auttaa meitä jälleen rakentamaan entistä vahvempaa tukijalkaa kohti hienoa tulevaisuutta, Kivistö riemuitsee.

Myös toinen vahvistus saapuu Akaaseen Ilveksestä. Tatu Ahonen on pelannut urallaan ensin neljä kautta Sievissä ja sitten neljä Tampereella. Nyt 13 maaottelun mies lähtee hakemaan uralleen uutta nostetta Leijona Futsalista.

– Siirryn Leijona-paitaan todella hyvällä mielellä ja ensi kautta odotan kovasti. Seura on tehnyt todella hyvää työtä viime vuosina ja on noussut rytinällä Futsal-Liigan kärkijoukkueisiin. Joukkueen vahva runko on pysynyt viime kaudesta kasassa ja taustaryhmä on yksi Suomen parhaista, Ahonen kommentoi siirtoaan.

Leijona Futsal haukkaa vielä hetken happea, ennen kuin elokuussa Monarilla pelataan ensimmäisiä harjoituspelejä. Uusi liigakausi pyörähtää käyntiin kotiotellulla syyskuun 23. päivä.

Pronssisiin mitaleihin päättynyt kevät antoi Leijona Futsalille rutkasti uskoa omaan tekemiseen, ja tavoitteet on asetettu jatkossa vielä korkeammalle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?