Seitsemän kirkkoa kiersi 113 pyöräilijää

Akaan, Sääksmäen ja Urjalan seurakuntien yhteisesti järjestämällä Seitsemän kirkon pyörälenkillä helatorstaina 25.5. oli 232 osallistujaa, joista osallistujakorttinsa palautti 223. Kaikilla seitsemällä kirkolla kävi 113.  Tuloja kertyi lähetystyön hyväksi 2502 euroa. Varat tulevat Suomen lähetysseuran nimikkotyön hyväksi. Työtä tehdään monissa eri maissa Afrikassa ja Aasiassa.

Osallistujat seurakunnittain (suluissa kaikilla 7 kirkolla käyneet): Akaa 85 (38),  Sääksmäki 83 (38) ja Urjala 16 (14).  Muualta tulleita pyöräilijöitä oli 39 (33).  Kaunis sää suosi tämän vuoden pyörälenkkiä.

Arvontavoittona olleen urheiluliikkeen lahjakortin voitti Vesa Hyytiäinen Valkeakoskelta ja  pyöräilykypärän Marju Lehtinen Kylmäkoskelta.

Kaikilla seitsemällä kirkolla kävivät Jouko Pohjoismäki, Maija Pohjoismäki, Risto Koskela, Leena Koski, Pekka Kari, Juuso Hyvärinen, Eero Havilehto, Pirkko Kovero, Seppo Elomäki, Lauri Tuomi, Marko Salli, Outi Pinomäki, Jussi Pinomäki, Tom Eklund, Seija Sintonen, Raimo Lounanen, Juha Rekula, Johanna Mäkelä, Sami Niromaa, Raili Similä, Markku Heikkilä, Jouni Ijäs, Tapio Pirilä, Lassi Johansson, Ilpo Mäkeläinen, Pekka Uimi, Seppo Kopponen, Eija Jansson-Siren, Hannu Haikonen, Mervi Uimi, Antti Huhtala, Jyrki Kuisma, Jorma Rantanen, Erja Mäkinen, Elisa Kopponen, Lauri Rantanen, Tapio Wirola, Ilkka Teinilä, Tapio Korkeila, Kari Alhorinne, Pauliina Kumpulampi, Hanna Suopelto, Pentti Käpyaho, Mikko Rantala, Kati Paunasalo, Pälvi Linna, Tuula Johansson-Kangas, Päivi Laaksonen, Sari Sainio, Ossi Toro, Kai Takkunen, Riitta Ollanketo, Petri Salmi, Ari Mikkonen, Esa Nyman, Juhani Seppälä, Eerika Ojanen, Matti Rekomaa, Risto Viitanen, Juhani Haapaniemi, Merja Ojansivu, Marja Salminen, Tuula Tolonen, Juhani Heinäsmäki, Jorma Järvinen,  Vesa Hyytiäinen, Jukka Mattsson, Antti Tiura, Terttu Savikko, Heikki-Juhani Rimpinen, Pirkko Vähäsalo, Marjut Koski, Mikko Uotila, Mikko Anttila, Taisto Laakso, Leena Tuominen, Reijo Vähäsalo, Seppo Välimaa, Anja Meriluoto, Ritva Välimaa, Jyri Pukkila, Pekka Kukkonen, Juha-Pekka Rauhamäki, Sirpa Kara, Pauliina Rauhamäki, Rauno Peltola, Veijo Jalonen, Jukka Rantala, Kimmo Laakso, Joonas Tykkä, Mikko Mustila, Hilkka Parikka, Veikko Kuumola, Mika Latva-Rasku, Petri Latva-Rasku, Pasi Pekkanen, Heidi Virtanen, Hannu Sauvala, Johannes Lindell, Juha Rahikka, Asser Palomäki, Mirka Jyrkinen, Eero Peltola,  Jyrki Parikka,  Anssi Reunanen, Jari Rodriquez, Kirsi Laakso,  Mari Pyykkönen, Ari Vuorenpää,  Elina Laaksonen,  Timo Syrjämäki, Eijo Kupiainen, Kristiina Ollila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?