TV:stä tuttuja vierailijoita Majataloillassa

Kevään viimeisen Majataloillan musiikkivieraita ovat akaalaiset Mia ja Harri Joki.

Ensi sunnuntaina 21.5. vietetään Viialan kirkolla kevään viimeistä entisten nuorten Majataloiltaa teemalla rukouksemme on kuultu. Rukouksen mahdollisuuksiin paneutuu TV7-kanavalta tutut vierailijat, joista kaksi on Akaasta.

Majatalon puhujavieraaksi saapuu helsinkiläinen evankelista ja Raamatun opettaja Tapani Suonto. Suonto on toiminut jo 40 vuotta Raamatun opettaja ja evankelistana. Hän on kiertänyt puhumassa myös maamme rajojen ulkopuolella. Suonnolla on oma ohjelma TV7:lla. Häneltä on ilmestynyt myös paljon hengellistä kirjallisuutta.

Musiikkivieraaksi saapuu akaalainen gospelartisti Mia Joki miehensä Harrin kanssa.   Pariskunnan elämässä on tapahtunut erityisen paljon. Harri Joki oli parikymmentä vuotta sitten menestyvä radio-dj ja ravintolatiskijukka, jonka elämä muuttui uskon asioiden tullessa mukaan kuvioihin. Pariskunta sai kuulla lääkäriltä viitisentoista vuotta sitten, etteivät he voi todennäköisesti koskaan saada lapsia. Tänään heillä on kuusi lasta. Mia ja Harri Joella on oma ohjelma TV7:lla. He ovat erityisen innostuneita vankilassa tehtävästä hengellisestä vapaaehtoistyöstä.

Mia Joelle tärkeitä asioita musiikin ohella ovat sisutus, taide sekä löytökoirat. Moottoripyöräkerho Gospel Ridersin aktiivijäsenen kotisivuilla on kymmeniä tuhansia vierailijoita kuukaudessa.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage-klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?