Akaan lukion uudet ylioppilaat

Ylioppilaslautakunta on julkistanut tänään torstaiaamulla kevään ylioppilaat. Akaan lukiosta valmistuu 41 ylioppilasta:

Tino Ansio, Emilia Hakala, Pentti Kalliotiura, Julia Koski, Niclas Koskinen, Antti Kylmälä, Markus Lähteenmäki, Thao Mai, Tanja Mattila, Emmi Mäkinen, Heidi Mäkinen, Henri Puolanne, Eerika Rautanen, Elli Salkunen, Miri Ahonen, Inka Alanen, Niklas Hummel, Jenni Hämäläinen, Miko Jamrozinski, Joona Kari, Katariina Karppi, Anna-Lotta Kumpulainen, Jenni Laine, Peppi Lehtoniemi, Miitta Lepistö, Robert Mattila, Roni Molin, Olavi Neuvonen, Janina Nylund, Milla Pajasmaa, Viivi Pajasmaa, Noora Pasi, Petra Pitkäkoski , Elina Rautiainen, Piia Riutta, Aleksi Routakangas, Lassi Rullo, Laura Uolamo, Susanna Koski, Niklas Kuosmanen ja Elmeri Virtanen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>