Keski-ikäinen LC Viiala juhli Seurahuoneella

Lions Club jakoi stipendejä eri toimijoille. Kuvassa vasemmalta: Tommi Saarinen, sihteeri, LC Viiala, Petra Molin, Viialan Kotikolo, Markus Risku, opettaja, Viialan yhtenäiskoulu, Arja Pikkuharju, joukkueenjohtaja, A-Volley B-tytöt, Markus Kahila, Akaan MS-kerho, Hillevi Peltola, Viialan Metsänkävijät, Tiina Remes, Jäsenvastaava, MLL, Viialan yhdistys, Tanja Lahdenmäki puheenjohtaja, MLL Viialan yhdistys ja Janne Pola, presidentti, LC Viiala. Kuvat: Ilmari Seppälä.

Leijonaveljet puolisoineen juhlistivat 55-vuotiasta Lions Club Viialaa Seurahuoneella – paikassa, jossa klubi aikoinaan perustettiinkin.

55 vuotta sitten 15 Toijalan klubiin kuuluvaa Lions-veljeä sai ajatuksen oman klubin perustamisesta Viialaan. Jäsenmäärä, joka alkuun oli viisitoista, kohosi ensimmäisen vuosikymmenen aikana lähelle kolmeakymmentä, kävi joskus myöhemmin lähellä neljääkymmentäkin ja on asettunut sittemmin kolmenkymmenen seutuville.

Lions Club Viialan ulkopuolisiin Lions-luottamustehtäviin ovat kuuluneet ainakin toimimiset lohkon puheenjohtajina, varapiirikuvernööreinä, aluepuheenjohtajana, piirin tilintarkastajana ja piirihallituksen jäsenenä. Monet klubin jäsenet ovat toimineet näissä tehtävissä menestyksellisesti.

Vuosikymmenten aikana seuralla on ollut monia aktiviteetteja, joista viimeisin on hautakivien oikaisu ja pesu. Lisäksi LC Viiala tukee pääasiassa paikallisia nuoria aktiviteeteista kertyneillä varoilla.

Juhlassa jaettiin stipendejä eri toimijoille. Klubi tulee jatkamaan toimintaansa Lions-periaatteita noudattaen: We serve – Me palvelemme.

Klubilaiset tanssivat kuten Seurahuoneella ennen vanhaankin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>