Jussi Nyström palkittiin Futsal Gaalassa

Jussi Nyströmin hieno kausi näkyi Gaalassa. Kuva: Matti Anttonen.

Futsalkausi päätettiin viime viikonloppuna virallisesti, kun perinteinen Futsal Gaala järjestettiin Tampereella. Leijona Futsalin osalta pronssimitaleihin päättynyt kausi huomioitiin myös gaalassa. Palkintopöydän putsasi erityisesti liigan maalikuninkuuden voittanut ja kauden aikana maajoukkuerinkiinkin noussut Jussi Nyström.

Nyström valittiin Palloliiton Tampereen Piirin vuoden parhaaksi miespelaajaksi. Lisäksi irtosi paikka Futsal-Liigan tähtikentällisestä. Illan kruunasi valinta Suomifutsalin kauden hyökkäyspelaajaksi. Leijona Futsalin Dusan Milojevic puolestaan valittiin liigan vuoden tulokkaaksi. Kauden parhaaksi futsalpelaajaksi Suomessa valittiin puolestaan mestarijoukkue Sievin kapellimestari Nikola Erceg.

Gaalassa saatiin isoja uutisia myös futsalmaajoukkueen osalta. Kroatialainen Mićo Martić solmi Palloliiton kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, ja näin maajoukkueen valmennus pysyy nykyisissä käsissä ainakin syksyn 2020 MM-lopputurnaukseen saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?