Syvälle sydämeen sattuu

Tiistaiaamulla 2.5. Akaan kaupungintalon edessä oli joukko kaupunginjohtajan eroa haluavia. Samalla paikalle oli ”tilattu” Ylen TV kuvaamaan Akaan draamaa ”Etsintäkuulutettu kaupunginjohtaja saapuu työpaikalle”.

Tilanteesta minulle tulee mieleen Tommi Läntisen kappale Syvälle sydämeen sattuu ja siitä kohta ”kiusaajat ovat saapuneet, näytös voi alkaa. Koskee kun sivusta katsoo”

Olisi luullut, että nämä henkilöt olisivat ymmärtäneet, mitä tekivät, kun olivat Ylen TV:n järjestämään sudenkuoppaan langenneet. Tästä draamasta ei puuttunut kuin kiusattu, mutta onko hän todella noin ”rikollinen”, että työpaikalla pitää poliitikkojen oikein odottaa.

Yksi poliitikko ilmaisi, että kaupunginjohtajasta ei ole johtamaan näin suurta kaupunkia. Minusta kyllä ennemmin kyseiset poliitikot voisivat itse katsoa peiliin ja miettiä olemmeko me itse niin osaavia/täydellisiä.

Yhteistyössä Akaan kaupunkilaisten puolesta

Timo Saarinen

Uusi valtuutettu (sd)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?