Pelastakaa myös pienimmät!

Homeesta sairastuneen nenään Rautalan päiväkodissa haisee home ja useat lapset sekä aikuiset ovatkin siellä sairastuneet, jopa pahasti. AkaanSeudussa 3.5. kerrottiin, että sinne ollaan laittamassa lisää lapsia talon sulkemisen sijaan. Näinkö vähän Akaan kaupunki välittää pienimmistä kuntalaisistaan?

Kaupungin pitää nyt tehdä rakennuksessa kattava sisäilmatutkimus luotettavan firman toimesta. Uskallanpa ennustaa, että tulosten perusteella talo pitää sulkea.  Tällaisen 70 –luvulla  rakennetun talon korjaus maksaa hurjasti ja sen onnistuminen on epävarmaa. Onneksi Rautalan päiväkodin pihaan mahtuu puhtaita parakkeja päiväkodiksi ja tilaa jää vielä lasten pihaleikeille.

Jos  varhaiskasvatus ei vaadi kunnollisia tutkimuksia myös muihin päiväkoteihin (paitsi uusin Pajantie), toivottavasti sen tekevät uudet valtuutetut. Olen itse sairastunut myös näissä päiväkodeissa ja enkä taida olla ainut.

Kirsti Tulikari

Homeista sairastunut työkyvyttömyyseläkeläinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?