Pankki ei osallistu poliittiseen toimintaan

Akaan Seutu -lehden 3.5.2017 yleisönosastokirjoitukseen: Akaan tilanne ihmetyttää/Timo Saarinen liittyen Akaan Seudun Osuuspankki katsoo aiheelliseksi antaa seuraavan lausuman.

Akaan Seudun Osuuspankki pyrkii yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa luomaan kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkailleen ja toimintaympäristölleen. Pankki tekee yhteistyötä myös Akaan kaupungin ja sen viranhaltijoiden kanssa. Pankin perustehtävänä on tuottaa asiakkailleen alueen elinvoimaisuutta tukevia maksuliike-, sijoitus-, rahoitus- ja vakuutuspalveluita. Pankki keskittyykin perustehtäväänsä, eikä osallistu alueen poliittiseen toimintaan. Pankilla ei näin ollen ole kaupungin hallinnon järjestämiseen liittyvissä asioissa mielipidettä.

Rahoituslaitos ei ohjaile yhteiskunnalliseen toimintaan osallistuvia työntekijöitään ja pitää erittäin harmillisena, että sen vihjataan näin tekevän.

Akaan Seudun Osuuspankki

Jarmo Kuusisto

Hallituksen puheenjohtaja

Tuomo Smått

Toimitusjohtaja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?