EU-ruokakasseja jaetaan Akaassa 12.5.

Kylmäkoskella EU-ruokakasseja jaetaan Säästötalolla. Kuva: Tarja Antola

EU-ruokakasseja jaetaan vähävaraisille perjantaina 12.5. Akaassa. Jako tapahtuu Kylmäkosken Säästötalolla kello 11–12 (Harryntie 1), Viialan Sampolassa kello 13–14 (Vakkistentie 5) ja Toijalassa Kulttuuritalo Laaksolassa kello 16-17 (Ryödintie 2). Jaossa on yhteensä 280 kassia.

Tilaisuudessa järjestetään kahvitarjoilu ja pieni info kunnan alueella toimivien järjestöjen ja seurakuntien tukitoimista. Aiemmissa tilaisuuksissa EU-ruokakasseja on jaettu minimissään 70 kassia/jakopäivä ja enimmillään 140 kassia.

Ruokakassien jakotilaisuuden järjestää Akaan Vapaaseurakunta yhdessä Toijalan ja Viialan helluntaiseurakuntien kanssa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>