Mintut ja Sirut tanssivat mitaleille Turussa

Mintut tanssinsa mukaisessa teemassa: Vasemmalta Henna Peltonen, Hilja Sihvonen, Ansa Neuvonen, Netta Sievola, Senni Klemola ja Kerttu Grandell.

Balettikoulu Petite ballerinan kisaryhmät osallistuivat menestyksekkäästi Turun Messukeskuksessa 6.5. pidettyyn MagicMove-tanssikatselmukseen.  Mintuilla oli kotiin tuomisina pronssimitalit 12–15-vuotiaiden showtanssisarjasta esityksellä Jääkausi – viileys sisällämme. Sirut puolestaan otti Talven tuntu -tanssilla hopeaa 9–12-vuotiaiden showtanssisarjassa. Esitysten koreografiat on suunnitellut molempia ryhmiä ohjaava Satu Uimi.

 

Tapahtumassa kilpaili kaikkiaan 82 esitystä eri sarjoissa lapsista aikuisiin.  Osallistujia oli laajalti Etelä-Suomen alueelta. Seuraavaksi Mintut ja Sirut matkaavat Tampereelle 20.–21.5. pidettävään Pyörre-tanssikatselmuksen 20-vuotisjuhlakilpailuun.

Sirkka-Liisa Uimi

Onnellisia mitalisteja. Kuvat: Satu Uimi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?