Varat käytetään nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn

Leijonien munkit ja simat vietiin käsistä

Lions Club Toijala/Arvo Ylpön toteuttaman munkki- ja simamyynnin yhteistyökumppanina toimi Akaan Seudun Osuuspankki. Kiitoksena yhteistyöstä klubin presidentti Tanja Koivula (vas.) luovutti Punainen Sulka -kartion Akaan Seudun Osuuspankin rahoitusasiantuntija Kirsti Uimille ja toimitusjohtaja Tuomo Småttille. Kuva: Marjut Killström.

Lions Club Toijala/Arvo Ylpön toteuttama munkki- ja simamyynti lauantaina 29.4. Akaan Seudun Osuuspankin edessä oli menestys. Naisklubi joutui myymään ei oota jo ennen myyntiajan päättymistä. Itse tehtyä simaa myytiin 105 pulloa, ja myös tuoreet munkit loppuivat kesken.

Munkki- ja simamyynnistä kertyneet rahat menevät valtakunnallisen Punaisen Sulka -keräyksen hyväksi. Keräysvarat käytetään nuorten elämänhallinnan tukemiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Toteuttajina ovat Ehkäisevä päihdetyö Ehyt ry, Tukikummit-säätiö, Näkövammaisten liitto, Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry, Partiolaiset, Myrsky ja Aseman Lapset ry. 25 prosenttia keräyksen tuotosta lionsklubit jakavat nuorisotyöhön paikallisesti.

LC Toijala/Arvo Ylpön keräystavoite on 6800 euroa. Munkki- ja simamyynnin ohella klubi on kerännyt varoja myös kirkkokonsertilla, joulumyyjäisillä ja puuromyynnillä. Keräykseen voi osallistua edelleen lahjoittamalla pullonpalautuskuitteja punaiseen postilaatikkoon, joka sijaitsee K-Supermarket Akaan aulassa.

– Se on tuottanut hyvin, toistatuhatta euroa, klubin Punainen Sulka -vastaava Merja Lehtonen kertoo.

Laatikolla kävi heti syksyllä varkaita, mutta sen jälkeen laatikko on saanut olla rauhassa. Punainen Sulka -keräys jatkuu kesäkuun loppuun asti.

Erkki Kitunen poikkesi Lions Club Toijala/Arvo Ylpön munkki- ja simapisteelle. Asiakkaita riitti jonoksi asti. Seurana Kirsti Uimi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?