Viialan Sampolassa pelattiin bocciamestaruuksista

Viialan Eläkeläisten naisjoukkue Tuula Heino (vas.), Tuija Katajisto, Paula Toivola ja Anja Mäkelä sijoittui naisten sarjassa neljänneksi.

Nokian, Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken ja Viialan Eläkeläisten joukkueet kisasivat torstaina 20.4. Tampereen alueen bocciamestaruuksista Viialan Sampolassa. Koko päivän kestänyt tapahtuma houkutteli paikalle 65 osanottajaa. Bocciaa pelattiin kahdella kentällä, jolloin Sampolan sali oli pelikäytössä lähes seinästä seinään.

Viialan Eläkeläiset osallistuivat turnaukseen kahdella miesten ja yhdellä naisten joukkueella. Viialan Eläkeläiset I -joukkueessa pelasivat Timo Heino, Tuovi Pukarinen ja Pentti Määttänen ja Viialan Eläkeläiset II -joukkueessa Pekka Taskila, Pekka Renfors ja Jukka Katajisto. Naisten joukkueeseen kuuluivat Tuula Heino, Paula Toivola, Anja Mäkelä ja Tuija Katajisto.

Miesten sarjassa voiton vei Tampereen joukkue, toiseksi sijoittui Lempäälän ykkösjoukkue ja kolmanneksi Viialan kakkosjoukkue. Viialan ykkösjoukkue  jäi turnauksessa viimeiseksi. Naisten sarjan voiton vei Nokia, toinen oli Tampere ja kolmas Lempäälä. Viialan naiset sijoittuivat neljänneksi.

Pekka Renfors (vas.) ja Jukka Katajisto pelasivat Viialan Eläkeläisten kakkosjoukkueessa ja Timo Heino ykkösjoukkueessa.

Nokian Eläkeläisten Merja Salonoja, Sinikka Järvinen ja Sirpa Jousniemi voittivat naisten sarjan.

Allan Heinon tuomaripöydän ympärillä oli tungosta, kun Heino laski joukkueiden sijoituksia.

Jukka Katajisto (vas.) ja Pekka Renfors (oik.) valmistautuvat omiin heittovuoroihinsa. Viialan kakkosjoukkueen kolmas heittäjä oli Pekka Taskila (keskellä).

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>