Viestintä- ja markkinointisihteeriä tuuraava Anni Määttä aloittaa unelmatyössä

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteerin sijaisena aloittava Anni Määttä on Akaan Seudun kolumnisti parin vuoden takaa. Määttä kirjoitti Paluumuuttajan posti -kolumnia.

Akaalainen Anni Määttä, 33, on valittu Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteerin perhevapaan sijaiseksi.

– Tämä on ehdottomasti unelmahomma, Anni Määttä iloitsee tulevasta pestistään.

Määttä aloittaa tehtävässä ensi maanantaina. Hän toivoo akaalaisten ottavan rohkeasti yhteyttä.

– Toivon, että minua lähestyttäisiin ideoilla, joita on varmasti paljon ja joista kirjoitellaan esimerkiksi netissä. Toivoisin, että kaikki kuntalaiset yhdessä tekisimme tätä työtä.

Määttä on valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi Turun yliopiston Porin-yksiköstä, jossa hän on opiskellut muun muassa kulttuurimatkailua ja -tuottamista sekä maisemantutkimusta.

Määtällä on kokemusta yrityselämän esimiestehtävistä, minkä lisäksi hän on tehnyt markkinointiin ja kulttuuriin liittyviä töitä. Määttä on kirjoittanut myös Akaan Seutuun Paluumuuttajan posti -nimistä kolumnia. Määttä on kiinnostunut myös kolmannen sektorin kehittämisestä ja toimii tällä hetkellä Toijalan MLL:ssä innovaattorina.

Paluumuuttajana kotiseudulleen asettunut Määttä asuu Ketunpesillä. Perheeseen kuuluvat mies ja kolme poikaa, jotka ovat iältään 2, 4 ja 6 vuotta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?