Elecster perustaa tytäryhtiön Keniaan

Akaalaisen pörssiyhtiö Elecster Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa tytäryhtiön Keniaan tavoitteena tuotannollisen toiminnan aloittaminen. Viime vuosien aikana Afrikka on noussut yhdeksi Elecsterin merkittävimmäksi markkina-alueeksi.

Kiristyneessä kilpailutilanteessa, vahvistaakseen markkina-asemaansa ja pystyäkseen palvelemaan asiakkaita paikallisesti nopeammin ja kustannustehokkaammin, yhtiö selvittää maidon pakkausmateriaalin valmistamisen aloittamista Keniassa. Ensi vaiheessa pakkausmateriaali valmistettaisiin edelleen yhtiön Reisjärven tehtaalla Suomessa ja asiakaskohtaiseen designiin perustuva painaminen ja jatkokäsittely tapahtuisivat Keniassa. Yhtiön mukaan näin pystyttäisiin tarjoamaan asiakkaille nopeammat toimitusajat ja tehokkaamman logistiikan kustannushyödyt.

Yhtiön tavoitteena on, että valmistustoiminta Keniassa voidaan aloittaa vuoden sisällä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>