Viialassa tieltä suistuneen auton kuljettaja loukkaantui vakavasti

Kuljettaja sinkoutui törmäyksessä oviaukosta tielle.

Henkilöautoa kuljettanut valkeakoskelaismies loukkaantui vakavasti auton suistuttua tieltä Hämeentiellä Viialassa noin kuuden aikaan keskiviikkoaamuna.

Auto oli tulossa Toijalan suunnasta, kun se Koivistontien risteyksen jälkeen alkoi heittelehtiä ja ajautui kulkusuunnassa ensin vasemmalle kaistalle ja sen jälkeen takaisin oikealle ja kaistan yli viheralueelle törmäten koivuun keula edellä.  Viheralueella auto pyörähti vielä ympäri nokka kohti Toijalaa. Paikalla oli luistojälkiä yli 50 metrin matkalla.

Auton parikymppinen kuljettaja sinkoutui törmäyksessä oviaukosta tielle. Mies kuljetettiin hoitoon Tampereelle. Autossa ollut matkustaja, parikymppinen valkeakoskelaismies, vietiin tarkastettavaksi Valkeakosken sairaalaan.

Kuljettaja puhalsi onnettomuuspaikalla hieman yli yksi promillea. Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisin mukaan auto on suistunut tieltä kovalla vauhdilla. Törmäyksessä auton moottori hajosi ja akku lensi tien toiselle puolelle ojaan. Poliisin mukaan onnettomuushetkellä oli pakkasta -2 astetta ja tien pinta oli paljas ja kuiva.

Onnettomuus tapahtui keskiviikkoaamuna noin kuuden aikaan.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?