Varas vei elintarvikkeita terveysaseman keittiöstä

Toijalan terveysaseman keittiöön tunkeuduttiin aamuyöllä 11.4. Varas vei keittiöstä elintarvikkeita, muun muassa juustoa ja makkaraa. Teosta epäillään viisikymppistä akaalaismiestä, jolla olla pitkä rikoshistoria. Miehen kotoa löytyi varastettuja elintarvikkeita.

Pakettiauton ikkunat rikottiin, takavalot hajotettiin ja vasen kylki tuhrittiin valkoisella maalilla Pätsiniementiellä Toijalassa sijaitsevan yrityksen pihassa 12.4. Teko on tapahtunut kello 17:n ja 21:n välisenä aikana. Poliisin mukaan paikalla on nähty 5–6 nuorta poikaa. Poliisi kaipaa havaintoja tapauksesta.

Satamatieltä Toijalasta vietiin 13.4. pakettiauto, joka löytyi Mikkelistä. Auton lähistöltä otettiin kiinni helsinkiläinen sekä akaalainen mies.

Korkealla katteella varustettu kevyt perävaunu varastettiin 11.–16.4. talon pihasta Asemanraitilta Kylmäkoskelta. Perävaunun rekisteritunnus on WRG-918.

Poliisi pysäytti 17.4. Hämeentiellä Toijalassa henkilöautoa kuljettaneen akaalaismiehen, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti päätyi poliisin haltuun.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>