Toijalan lasten- ja nuortenteatteriryhmät esittäytyvät Toijalan Sampolassa

Toijalan lasten- ja nuortenteatteriryhmäläiset esittävät erilaisia harjoitteita ja improvisoivat Minä olen minä -kevätnäytöksessä.

Ensi viikonloppuna on mahdollisuus tutustua Valkeakoski-opiston Toijalan lasten- ja nuortenteatteriryhmä Näyttiksen toimintaan. Ryhmissä on tällä hetkellä yhteensä 33 iältään 10–16-vuotiasta lasta ja nuorta, joista suuri osa on tuttuja jo vuoden takaisesta Hölmöläiset-esityksestä.

Tänä vuonna ryhmäläiset ovat jo aloittaneet Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi tehtävän Akaa100-kansalaismusikaalin harjoittelemiseen, joka saa ensi-iltansa marraskuussa. Siksi varsinaista kevätnäytelmää ei tänä vuonna valmistettu.

– Ajattelimme, että ihmisistä voisi olla mielenkiintoista nähdä, mitä me oikein täällä tehdään. Niinpä koostimme demon, jonka sisältö rakentuu monipuolisesti erilaisista kontakti- ja läsnäoloharjoitteista aina hauskoihin improvisaatioihin. Nähdäänpä koosteessa kohtaus tulevasta Akaa100-kansalaismusikaalistakin. Pidän tärkeänä, että jokaisella lapsella ja nuorella on hetkensä kohdata yleisö ja tulla nähdyksi, kertoo ryhmää ohjaava Minna Kangas.

Minä olen minä -kevätnäytöstä esitetään Toijalan Sampolassa lauantaina 22.4. kello 11 ja sunnuntaina 23.4. kello 19. Esityksen kesto on  45 minuutta ja viiden euron hintaisia lippuja saa ovelta.

Viimekeväinen Hölmöläiset-esitys on mahdollista nähdä äitienpäivänä Sampolassa kello 14. Esitys lämmitetään nyt uudelleen, koska se on kutsuttu Kuulas lasten- ja nuortenteatteritapahtumaan Kouvolaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>