Päivölässä suunnistetaan kuvataiteen kartalla

Vohvelikahvila Pakarissa on esillä Piela Auvisen keramiikkaa.

Tarttilassa on tarjolla taidetta ja tapahtumaa koko perheelle tulevana sunnuntaina ja lauantaina kello 11-17, kun Päivölän opiston Kuvataidelinja on neljättä kertaa mukana Pirkanmaan taidesuunnistuksessa.

Koko perheelle sopivaa ohjelmaa tarjoavat muun muassa Taidesuunnistuspolku, jonka kartasta voi valita omalle kunnolleen sopivan reitin. Nuorten pitämässä Vohvelikahvila Pakarissa esillä Piela Auvisen keramiikkaa.

Kuvataidelinjan kevätnäyttely on toimistorakennuksen isossa aulassa ja huipennuksena Päivölän uuden Taidegalleria Luolan avajaiset. Uusi galleriatila avautuu Jasse Korvakankaan ja Sakari Sihvon stipendinäyttelyllä ”Mielen Muinaiset Olennot”. Näyttelyn avajaiset ovat lauantaina kello 14, jolloin myös taiteilijat ovat paikalla kertomassa teoksistaan.  Muulloin näyttely on avoinna arkisin kello 9–15.

Taiteesta hyvinvointia -teemaan liittyen esitellään Taidetrageria Kutomo-rakennuksessa lauantaina kello 12-14. Taidetta ja liikuntaa yhdistävä menetelmä sopii kaikille taiteesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>