Akaalle etsitään kiinteistöpäällikköä

Juha Jalonen on hoitanut kiinteistöpäällikön virkaa vt:nä yli kaksi ja puoli vuotta. Kaupunginhallitus päätti tiistaina 18.4. viran julistamisesta haettavaksi.

Akaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan tiistaina 18. huhtikuuta julistaa kiinteistöpäällikön viran haettavaksi. Lisäksi kaupunginhallitus nimesi viran täyttöä valmistelevan työryhmän. Kiinteistöpäällikön tehtävää on vuodesta 2014 asti hoitanut virkaa tekevänä Juha Jalonen.

– Olemme monta kertaa täällä miettineet viran uudelleen auki julistamista, mutta aina se on jääänyt osittain senkin vuoksi, että näihin kuntien teknisen puolen virkoihin ei tahdo hakijoita olla, sanoo vt. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori.

Esimerkiksi Sinivuori nostaa Akaan hyvinvointikeskuksen projektipäällikön toimen haun. Toimea haki viisi henkilöä.

– Lähdemme siitä, että saimme parhaan mahdollisen henkilön, joten ei välttämättä hakijoiden määrä sittenkään kerro koko totutta. Nyt katsotaan jälleen, kuinka meidän käy, jatkaa Sinivuori.

Kaupunginhallituksen henkilöstöjaosto on myöntänyt viralle täyttöluvan kokouksessaan 6.4.

Kiinteistöpäällikön virkaa on hoitanut vt:nä vuodesta 2014 rakennusmestari Juha Jalonen, joka palkattiin alunperin työmaavalvojaksi Akaan kaupunkiin.  Jalonen siirtyi tehtävään, kun kiinteistöpäälliköksi valittu Eija Hyvönen irtisanoutui hoidettuaan virkaa vuoden verran.

Viran täyttöä valmistelevaan työryhmään nimenttiin Jarno Palander (vas), Ilkka Rehuttu (kesk), Jouko Rytkönen (kok), Sirpa Hämäläinen (kok), vt. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori ja tekninen johtaja Antti Kemi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?