Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto

Tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan 1.3.2017. Se mahdollistaa samaan sukupuolta olevien avioliiton. Media on paljon julkituonut kirjoituksia, jotka suhtautuvat tähän uuteen lakiin positiivisesti ja hyväksyvät sen.

Me, Akaan Miestyö, haluamme tuoda julki oman näkemyksen asiaan. Ankkuroimme sen vahvasti Raamattuun, joka selkeästi korostaa sitä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.

Mielestämme on ihmeellistä, että Raamatun niin selkeä opetus voidaan kääntää täysin ympäri. Jopa hekin, joiden pitäisi opettaa muita ja joilla pitäisi olla Raamatun mukainen tieto, ovat päätyneet Raamatun vastaiselle linjalle.

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Avioliiton asetussanat löytyvät jo Raamatun alkulehdiltä (1 Moos 2:24)… ”mies liittyy….vaimoonsa…tulevat yhdeksi”. Luonnollisesti ymmärrämme, että avioliiton yksi perusajatus on myös syntyvyyden varmistaminen, jolloin siihen tarvitaan mies ja nainen. Läpi koko Raamatun on selkeitä viittauksia miehen ja naisen liitosta.

Mitä tulee samaa sukupuolta oleviin suhteisiin, niin se on kauhistus Jumalan silmissä. Periaate on nähtävillä sekä Vanhassa että Uudessa testamentissa. Vai mitä sanotte näistä jakeista?

Room 1:22–28. Jae 27: ”Ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan….harjoittamaan….säädyttömyyttä…”. 3 Moos 18:22. Jakeissa 6–24 kerrotaan luettelon tavoin kielletyistä sukupuolisuhteista. Tuossa luettelossa on jakeessa 22 mainittu samaa sukupuolta olevat suhteet. Oleellinen kysymys on: Jos samaa sukupuolta olevat suhteet hyväksytään rakkauden nimissä, niin miksei sitten myös noita muita luettelossa olevia voitaisi hyväksyä ? 3 Moos 20:13. ”Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon….”

Raamattu puhuu vahvaa kieltä. Ei rakkauden nimissä voida kaikkea suvaita. Raamattu on Jumalan Sanaa alusta loppuun. Sen ovat kirjoittaneet pyhät miehet Pyhän Hengen ohjauksessa ja näin siinä on Jumalan kädenjälki nähtävissä ja koettavissa.

Akaan Miestyö on yhteiskristillinen työmuoto Akaassa. Se koostuu siis kristityistä miehistä eri seurakunnista. Akaan Miestyön toiminta perustuu Raamattuun, jonka uskomme olevan Jumalan Sanaa ihmisille.

Akaan Miestyön puolesta

Ilkka Holma

Ari Asukas

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>