Vaalituloksia seurattiin aktiivisesti akaanseutu.fi:ssä

Kuntavaalit kiinnostivat akaalaisia kovasti vaalipäivänä 9.4. Vaalisunnuntain aikana akaanseutu.fi:ssä vieraili yli kaksinkertainen määrä ihmisiä verrattuna tavalliseen sunnuntaihin. Sivulatauksia kertyi yhden päivän aikana yli 10 000, ja suurin osa kävijöistä vieraili nimenomaan Akaan Seudun Kuntavaalisivustolla.

Päivän alussa moni näytti vielä pohtivan omaa ehdokastaan, sillä vaalikoneella riitti tekijöitä ja ehdokaslistaa tutkittiin ahkerasti. Iltaa kohden kävijävirta kääntyi Akaan Seudun vaalitulospalveluun.

Akaan Seutu seurasi aktiivisesti kuntavaalien tuloslaskentaa akaanseutu.fi:ssä, jonne Akaan tulokset päivittyivät reaaliaikaisesti. Akaassa ääntenlaskenta valmistui hieman kello 22 jälkeen.

Vaalien tulokset ovat esillä Akaan Seudun Kuntavaalisivustolla osoitteessa akaanseutu.fi/kuntavaalit. Kuntavaalisivusto on tulevaisuudessakin näkyvissä akaanseutu.fi:ssä, joten vaalien teemoihin ja tuloksiin voi palata myös valtuustokauden edetessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?