ToVoLi kutsuu yhdistyksiä mukaan elokuun harrastetapahtumaan

Toijalan Monitoimihalli on yksi elokuun harrastetapahtuman paikoista.

Akaassa järjestetään lauantaina 19.8. harrastetapahtuma, jossa Akaassa toimivat yhdistykset ja seurat voivat mainostaa omaa toimintaansa. Tapahtuma pidetään Toijalassa, jossa sitä varten on varattu Monitoimihalli, yhteiskoulun sali, Lastumäen kenttä ja urheilukenttä.

Tapahtuma on sekä yhdistyksille että yleisölle maksuton. Tapahtumaa koordinoi Toijalan Voimistelu ja Liikunta, ToVoLi ry.

ToVoLin puheenjohtaja Anu Kallionpää kertoo ToVoLin ehdottaneen tapahtuman järjestämistä Akaan liikuntatyöryhmässä helmikuussa. Kallionpään mukaan Suomi 100 -hengessä toteutettavalla tapahtumalla halutaan nostaa seurojen yhteishenkeä.

ToVoLi kartoittaa parhaillaan seuroja ja yhdistyksiä, jotka lähtevät mukaan tapahtumaan. Anu Kallionpään mukaan työssä apuna ovat olleet harrastemessuja Metsälinnassa järjestäneen Akaan vanhempainverkoston tuki ja kontaktit. Vanhempainverkosto ei tänä vuonna järjestä messuja.

ToVoLi toivoo seurojen ja yhdistysten ilmoittavan osallistumisestaan elokuun harrastetapahtumaan 16.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tovoli@gmail.com, josta saa myös lisätietoa tapahtumasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?