Selvä enemmistö ehdokkaista pitää peruskorjausta virheenä

Akaan Seudun vaalikoneeseen vastanneista ehdokkaista enemmistö on sitä mieltä, että Keskustan koulun peruskorjaus ei ollut oikea päätös.

Akaan Seudun vaalikoneessa kuntavaaliehdokkailta kysyttiin, oliko Keskustan koulun peruskorjaaminen oikea päätös. Kaikista Akaan 134 kuntavaaliehdokkaasta Keskustan koulua koskevaan kysymykseen on vastannut 111 ehdokasta, ja heistä 73 prosenttia on sitä mieltä, että peruskorjaus ei ollut oikea päätös. Oikeana päätöksenä peruskorjausta piti 22 prosenttia ehdokkaista, ja viisi prosenttia ei ilmoittanut kantaansa.

Muut vaalikoneen käyttäjät ovat koulun peruskorjauksesta ehdokkaiden kanssa samaa mieltä. Tiistaihin mennessä kysymykseen oli tullut muilta kuin kuntavaaliehdokkailta 513 vastausta. Vastaajista 74 prosenttia piti peruskorjausta vääränä päätöksenä.

Vihreät ovat vahvimmin vastaan

SDP:ssä peruskorjauskysymykseen vastanneista ehdokkaista 64 prosenttia pitää sitä vääränä ja 29 prosenttia oikeana päätöksenä.

Kokoomuksen kantansa kertoneilla vastaajilla prosentit ovat 63 ja 33, keskustalla 88 ja 12, perussuomalaisilla 64 ja 11 ja vasemmistoliitolla 60 ja 30.

Vihreiden peruskorjauskysymykseen vastanneista ehdokkaista 100 prosenttia on eri mieltä väittämästä ”Keskustan koulun peruskorjaus oli oikea päätös”.

Vaalilehdessä lisää tuloksia

Akaan Seudun oma vaalikone on saavuttanut heti ensimmäisissä kuntavaaleissaan suuren suosion. Vaalikoneen kysymykset koskevat vain ja ainoastaan Akaata, ja ne ovat saaneet niin ehdokkaat kuin sopivaa ehdokasta etsivät vastaamaan aktiivisesti.

Akaan Seutu julkaisee vaalikoneen tuloksia laajemmin 29.3. ilmestyvässä vaalilehdessä.

Vaalikoneeseen vastanneet kansalaiset ovat Keskustan koulun peruskorjauksesta samaa mieltä akaalaisten kuntavaaliehdokkaiden kanssa.

Yksi kommentti

  1. kari heino

    PERUSKORJAUS
    Peruskorjaus = kohteen uudistaminen.havaittujen vikojen ja ilmenneiden käyttökulumien saattaminen uutta rakentamistekniikkaa vastaavaksi. Jos näin tehdään perusteellisten suunnitelmien mukaisesti niin OK. Onko ko. korjauksessa oltu ihan ajan hermolla vai onko ”hyvä veli” saanut puutteeliset suunnitelmat hyväksytyiksi.
    Nyt kun korjaus on epäonnistunut osaamisen puutteesta, on helppo jälkikäteen sanoa kantansa. Entäpä jos korjaus olisikin onnistunut ja hyväksi havaittu olisiko ollut toinen ääni.
    Koulukorjauksen jälkiviisastelu ; oliko vaiko ei ihan hanurista

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?