Kesällä Kekässä pääsee heittämään frisbeetä

Ulkoilupäivä houkutteli kävijöitä Kekkään

Esko Sirenin hevostaksi vei kävijöitä Kekkään.

Toijalan Moottorivenekerho järjesti ulkoilupäivän Kekkä-saaressa sunnuntaina 12.3. Moottorivenekerhon puheenjohtaja Kari Koskinen arvioi, että iltapäivän aikana saaressa kävi satakunta ihmistä.

–  Joukossa oli myös uusia kaupunkilaisia, jotka eivät olleet koskaan käyneet Kekässä. Kaikki eivät olleet edes tienneet, että on olemassa tällainen paikka, johon voi tulla vapaasti.

Ulkoilupäivän viettäjille oli saaressa tarjolla Ilkka Rehutun keittämät nokipannukahvit sekä makkaranpaistoa ja jäällä pyöritystä napakelkan kyydissä. Kävijät pääsivät tutustumaan myös Moottorivenekerhon rakentamaan uuteen laavuun. Paitsi jalan saareen pääsi myös Esko Sirenin hevostaksilla.

Vanajan Makkaraselällä sijaitsevan Kekkä-saaren omistaa Akaan kaupunki, joka on vuokrannut sen Toijalan Moottorivenekerholle. Moottorivenekerhon käytössä on toinen saaren saunamökeistä. Toista kaupunki vuokraa kaupunkilaisten virkistystoimintaan. Kerho ei maksa saaresta rahallista vuokraa, mutta se huolehtii muun muassa saaren siisteydestä ja pitää paikkoja kunnossa.

Moottorivenekerhon rakentama laavu on vapaasti ulkoilijoiden ja veneilijöiden käytettävissä.

– Ensi kesänä Kekkään on tarkoitus viedä kuusi frisbeegolfkoria. Niitäkin voivat halukkaat käyttää, Moottorivenekerhon puheenjohtaja Kari Koskinen toteaa.

Moottorivenekerhon napakelkka pyöritti lapsia.

Moottorivenekerhon uusi laavu oli käytössä ulkoilupäivänä.

Moottorivenekerho on rakentanut Kekkään laavun, joka on kaikkien ulkoilijoiden käytettävissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?