Sosiaalityö järjestää kyselytunnin Facebookissa

Akaan kaupungin sosiaalityö järjestää Facebookissa kyselytunnin, jossa kuntalaiset voivat kysyä mieltään askarruttavista asioista tai antaa kehittämisideoita ja palautetta sosiaalityön palveluista.

Kyselytunti järjestetään Facebookissa Akaan kaupungin virallisella sivustolla maanantaina 27.3. kello 14–15. Kysymykset voivat koskea esimerkiksi elatusta, tapaamisoikeuksia, kasvatushuolia, perheiden ongelmia, oppimisen ja koulunkäynnin pulmia, päihde- ja mielenterveysasioita sekä kaupungin työllistämistä edistäviä toimenpiteitä.

Vastaamassa ovat sosiaalityön tiiminvetäjät Teija Virtanen, Elina Lähteenmäki, Marja Mäkelä, Soile Hanski ja Tiina Tommila sekä perusturvajohtaja Elina Anttila.

Kysymyksiä ja kommentteja lähettääkseen asiakkaan tulee olla kirjautuneena Facebookiin, ja hän esiintyy omalla nimellään. Kysymykset ja kommentit kirjoitetaan Akaan kaupungin Facebook-sivulle kyselytuntia koskevan julkaisun alle. Jos kysymys halutaan esittää nimettömänä, sen voi toimittaa kyselytunnin aikana yksityisviestinä Akaan kaupungin Facebook-sivustolle. Tuolloin kysymykseen vastataan julkisella Facebook-sivulla julkaisematta kysyjän nimeä.

Kyselytunti järjestetään nyt kokeiluluontoisesti ensimmäistä kertaa. Mikäli tulokset ovat hyviä, vastaavia tunteja on tarkoitus pitää jatkossakin. Kyselytunnilla kaupungin sosiaalityö haluaa lisätä kuntalaisten osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia.

 

Yksi kommentti

  1. Anttijussi Vikman

    Hieno juttu, että tällaista uutta yhteisöllistä viestintää ja tiedottamista rohkeasti kokeillaan ja kuntalaisia kuunnellaan. Hyvä avaus, toivottavasti tapa laajenee ja näitä tulee lisää, kun aihetta on.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>