Akaan autotapahtuma saa jatkoa

Lamborghini Hurácan ajettiin tapahtuman lopuksi ulos Rengas Center Akaan hallista.

Rengas Center Akaan tiloissa ja pihalla Toijalan Hallamäentiellä järjestettiin viime lauantaina autoihin liittyvä tapahtuma. Useat akaalaiset autoilualan yritykset esittelivät palvelujaan ja tarjouksiaan, ja ulkona jaettiin lohisoppaa ja ämpäreitä.

Yleisön suurimman mielenkiinnon ja kännykkäkamerakuvauksen kohteena oli Lamborghini Huràcan -superauto, joka oli katseltavissa lähietäisyydeltä. Hintaa ajopelillä on noin 480 000 euroa, ja Akaassa se sai Toni Lähteenmäeltä uuden pinnoitteen, jonka toimivuutta kansalle myös esiteltiin.

Rengas Center Akaan toimitusjohtajan Risto Kalliaisen mukaan ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma onnistui hyvin. Kaikki pyydetyt yritykset lähtivät mukaan, ja paikalla kävi noin 500–600 ihmistä.

Kalliaisen mukaan yleisömäärä yllätti järjestelyporukan positiivisesti, ja yrittäjärinki päättikin heti, että samalla brändillä jatketaan.

– Se on vielä auki, minä vuodenaikana ja millä porukalla, mutta todennäköisesti mukaan tulee enemmän yrityksiä, koska halukkaita oli nytkin. Vedän seuraavankin tapahtuman kassan, mutta ajatus oli, että tästä tulee kiertävä tapahtuma, joka olisi aina eri paikassa, Kalliainen kertoo.

Risto Kalliaisen (vas.) mukaan hän vetää seuraavankin autotapahtuman, mutta paikka vaihtuu. Jaakko Leinonen voitti päivän aikana järjestetyissä arpajaisissa autoonsa uudet renkaat.

Rengas Center Akaan viime vuonna ostanut Kalliainen on ollut toimintaan tyytyväinen, ja lauantaina pienkonehuolto ja muut palvelut saivat uusia potentiaalisia hyödyntäjiä.

– Moni tapahtumassa käyneistä asiakkaista kertoi, että he eivät ole edes tienneet, että tällainen liike on olemassa.

Rosa Kalliainen pääsi istumaan Lamborghiniin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>