Tietokirjailija Harri Ahonen kertoo Pohjois-Skandinavian vaellusreiteistä

Pohjois-Skandinavian vaellusreiteistä kerrotaan Akaan pääkirjastossa 28.3.

Akaan pääkirjasto ja Akaan Ympäristöyhdistys järjestävät tiistaina 28.3. kello 19.00 luentotilaisuuden Pohjois-Skandinavian vaellusreiteistä. Aiheesta luennoi tamperelainen tietokirjailija Harri Ahonen.

Luento käsittelee laajasti Pohjois-Norjan ja Pohjois-Ruotsin luontoa, matkustustapoja sinne ja takaisin, tupakäytäntöjä ja luonnonsuojelualueita. Ahonen antaa myös vinkkejä niin kokeneille kuin aloitteleville vaeltajille. Vaellusaiheisen tiedon lisäksi hän kertoo omakohtaisia kokemuksia vaellusreiteiltä ja näyttää vaelluksiltaan ottamiaan kuvia.

Ahonen on kirjoittanut kolme tietokirjaa, Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, Keski-Skandinavian vaellusreitit ja huhtikuussa julkaistavan Pohjois-Norjan rannikkoreitit. Ahosen kaksi ensimmäistä kirjaa julkaistaan myös Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa toukokuun lopulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?