Toijalan Valppaalle nelinpelimenestystä Espoosta

Espoon Foreverillä järjestetyissä Osukon Härkäkisoissa Toijalan Valppaan sulkapalloilijat Tommi Silvasti ja Marko Lehmusvirta selvittivät tiensä finaalipeleihin. Lauantaina pelatuista finaaleista kotiin tuomisina Tommi Silvastille tuli miesten nelinpelin B-luokan kultaa ja Marko Lehmusvirralle miesten nelinpelin A-luokan hopeaa.

Miesten nelinpelin A-luokassa Marko Lehmusvirta parinaan Mansen Sulan Oskari Rantanen etenivät varmoin ottein loppuotteluun. Finaalipelissä kakkossijoitettu pari sai vastaansa Puistolan Urheilijoiden ykkössijoitetun Eero Laurin ja Teemu Taivaisen. Finaaliottelu ratkesi suoraan kahdessa erässä (21–12. 27–25) helsinkiläisten eduksi.

B-luokassa Tommi Silvastin parina oli Hämeenlinnan Sulkapalloilijoiden Jukka Häivälä. Hyvässä pelivireessä ollut pari voitti välierissä Helsingin yliopiston Sulkapalloyhdistyksen Olli Rusaman ja Ville SuurUskin tiukassa kolmieräisessä ottelussa (16–21, 21–19, 21–12). Finaalipelin alla pelihaluja uhkunut pari joutui kuitenkin pettymään, kun Tapion Sulan Xiao Ma ja Peng Zhang antoivat luovutusvoiton.  Näin voitto siis Tommille ja Jukalle.

Tulevana viikonloppuna Valppaan sulkapalloilijat edustavat jälleen isolla ryhmällä Halikossa.

Mikko Vuorinen

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>